C Slatka tradicija

Sastojci
600 g posnog keksa
250 g posnog margarina
200 ml fante
Za filovanje:
150 g C šlaga
100 ml gazirane mineralne vode
Za dekoraciju:
1 kašičica C kakao praha

Naši proizvodi
Šlag univerzalni Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vesna

Posna keks torta

Fina, osvežavajuća torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Polomiti keks na krupnije delove i staviti u dublju posudu.

Margarin otopiti i preliti keks, izmešati. Postepeno dodavati fantu i sve dobro izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili.

Oblikovati tortu željenog oblika C šlag umutiti sa gaziranom mineralnom vodom i nafilovati tortu.

Posuti je Cc kakao prahom. Ostaviti u frižider da se stegne.

Seći na parčad željene veličine, servirati i poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ukoliko želite da torta bude mekša, dodajte malo više fante.