C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
9 kašika šećera
4 C pudinga od slatke pavlake
250 g margarina
125 g C šećera u prahu
100 g čokolade za kuvanje
150 g mlevenog keksa
100 g kokosa (mlevenih oraha ili lešnika)
270 ml slatke pavlake ili C šlaga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Violeta

Pesak torta

Torta koja ne iziskuje puno vremena, pečenje kora, a jednako će oduševiti vaše goste ili zasladiti ukućane nakon napornog dana.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 1 l mleka dodati 9 kašika kristal šećera pa u njemu skuvati sve pudinge od slatke pavlake.

Umutiti penasto margarin sa C šećerom u prahu. Kada se puding malo prohladi dodavati umućen margarin, najbolje kašiku po kašiku. Smesu podeliti na tri dela.

U jedan deo dodati mleveni keks, njega postaviti kao donju koru jer se lepo oblikuje.

Drugi fil pomešati sa kokosom ili orasima ili pečenim lešnicima, premazati drugi sloj.

U treći deo dodati otopljenu čokoladu i formirati gornji sloj.

Ukrasiti slatkom pavlakom ili C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ne držati tortu u zamrzivaču već u frižideru.