C Slatka tradicija

Sastojci
1 kg C šlag krem (beli)
0,5 l kisela voda
250 g krem bananice
250 g napolitanke
300 g višanja (očišćenih) ili malina
50 g čokolade za kuvanje

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Njamb torta

Torta se sastoji od 3 sloja C šlaga. Zbog kombinacije čokolade i voća, slatkasto-kiselkastog ukusa je. Brzo i lagano se napravi. Nije skupa.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti C šlag krem sa kiselom vodom, dok se dobije čvrsta masa, a potom umućenu masu podeliti na 3 jednaka dela.

U posebnu činiju iseći krem bananice na sitne delove i pomešati ih sa 1/3 šlaga koju smo odvojili.

Na platou sipati umućenu masu, i lepo je oblikovati.

Isto to uraditi i sa napolitankama i 2/3 šlaga, pa razmazati na prvi sloj.

Treći sloj se sastoji od malina ili višanja, po želji.

Tortu premazati 3/3 šlaga koji smo odvojili.

Odozgo narendati kuvanu čokoladu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Pazljivo očistite višnje od koštica, i obavezno praviti sa C šlagom.