C Slatka tradicija

Sastojci
2 pakovanja čokoladnih kockica
300 g C šlag krema
1 pakovanje četvrtastog keksa
malo mlevenog keksa
mleko za potapanje keksa

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Njam torta

Brzo, jednostavno i veoma ukusno.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 16-20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Pre početka filovanja torte, odvojiti šlag, na 3 mesta po 100 g i narendati čokoladne kockice u dve odvojene posude.

100 g C šlag krema pomešati sa jednom izrendanom kesom čokoladnih kockica i 100 g C šlag krema sa drugom kesom.

Na dnu posude poredjati četvrtasti keks prethodno umočen u mlako mleko pa preko staviti jedan od filova.

Zatim ponovo staviti keks, pa ponovo fil i preko svega toga C šlag.

Preko šlaga posuti mleveni keks.

Staviti u frižider da se stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Po želji se u fil moze dodati mleveni keks, lešnik ili nešto drugo po ukusu. Takođe izmedju filova se može dodati naseckana banana.