C Slatka tradicija

Sastojci
15 jaja
15 kašika šećera
4 C pudinga od vanile
Filovi:
0,5 l mleka
2 pudinga C od vanile
200 g mleka u prahu
1 litar soka od jagode
500 g šećera u prahu
4 pudinga C od jagode
0,5 l slatke pavlake
1,5 margarin
0,5 kg šlaga
300 g malina

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Puding sa ukusom jagode Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Sanja

Next torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti 3 kore po 5 belanaca 5 kašika šećera i jedan ceo i trećinu drugog pudinga cC od vanile.

Fil 1:
U pola litre mleka zakuvati 2 pudinga C od vanile, kada se ohladi sastaviti sa pola margarina umućenog sa 200 g šećera u prahu.

Dodati pola litre umućene slatke pavlake i 200 g mleka u prahu.

Fil 2:
U 1 l soka od jagode zakuvati 4 pudinga C od jagode.

Kada se ohladi dodati 1 margarin i 15 žumanaca prethodno ukuvanih na pari sa 300 g šećera u prahu i ohlađenih.

Redosled ređanja kora: Fil 2, maline, Fil 1 ... i odozgo umutiti 0,5 kg C šlaga.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Pri pečenju kora obavezno koristiti ter papir i kore peći na 220 stepeni.