C Slatka tradicija

Sastojci
10 jaja
280 g šećera
1 kašika supena jabukovog sirćeta za koru
Fil 1:
5 C pudinga vanila
1 l mleka
500 g margarina
Fil2:
10 žumanca
250 g C šećera u prahu
200 g mlevenog keksa
10 krem bananica
200 g žele bombona
300 g C šlag krema

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Najlon torta

Fantasticna penusava torta, izdasna i pre svega veoma ukusna

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 25-30
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:
Umutiti belanca penasto i dodati šećer, sirće i susiti koricu 1,5h-2h na 100 C.

Pleh obložiti pek papirom. U litru mleka skuvati C puding ostaviti da se hladi, zatim dodati margarin.

Žumanca umutiti sa C prah šećerom i skuvati na pari kad se ohladi spojiti oba fila i podeliti na dva jednaka dela.

U prvi deo dodati mleveni keks, a u drugi seckane krem banane i žele bombone.

Filovati: kora, krem sa mlevenim keksom, krem sa bananicama i C šlag.

Komentari potrošača:

14.05.2019
Pravila Sam je puno puta.ekstra je.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Korica zahteva iskustvo i voditi računa da vatra bude tiha da ne izgori. Ostalo je vrlo jednostavno za pripremu.