C Slatka tradicija

Sastojci
800 g mlevenog keksa
100 g suvog grožđa
100 g žele bombona
100 g crne čokolade
100 g C kokosa
10 krem bananica
250 g margarina
150 g C šećera u prahu
300 ml fante (ili nekog drugog soka od pomorandže)
200 g C šlaga
200 ml kisele vode

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Šećer u prahu Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dušica

Najlepsa torta sa mlevenim keksom

Lak i jednostavan, za nenajavljenje goste najbolja varijanta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu u to dodati mleveni keks, suvo grožđe, C kokos, žele bombone, iseckane krem bananice, izrendanu čokoladu i dodati fantu.

Sve izmešati da se sve lepo sjedini i napraviti oblik na tacni.

Umutiti šlag sa kiselom vodom, premazati tortu i ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Zbog čokolade i žele bombona je malo više slatka...pa ne mora 150 g C šećera u prahu da se stavi - ja sam smanjila na 50 g.