C Slatka tradicija

Sastojci
9 jaja
200 g C kokosovog brašna
18 kašika šećera
1 margarin
200 g čokolade za kuvanje

Naši proizvodi
Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Moja Baunti torta

Kokos i čokolada, njami!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Kore:
9 belanaca umutiti sa 9 kašika šećera i kada je dobro umućeno uz lagano mešanje dodati 200 g C kokosovog brašna. Od ove smese peći 3 kore.

Fil:
Umutiti 9 žumanaca sa 9 kašika šećera i kuvati na pari. Tome dodati čokoladu za kuvanje.

Kada se fil potpuno ohladi umutiti ga sa predhodno dobro umućenim margarinom.

Filovati kore i završiti filom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Savet, ukoliko volite ukus kokosa i čokolade, napravite duplu meru.