C Slatka tradicija

Sastojci
500 g C šlag krema (po izboru)
1 veća čaša pavlake
2 duple kutije piškota (čokolada, vanila, obične)
1/2 l soka
Voće po izboru (lepše je sa bobičastim)
300 - 400 g mlevenog keksa
400 ml kisele vode
200 g C šećera u prahu

Naši proizvodi
Šlag krem sa ukusom čokolade Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jovanka

Lagana piškota

Lako se pravi, osvežava i može se koristiti bilo koje voće.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Na velikoj tacni umačite piškote u sok i poređajte jedan sloj po celoj tacni.

Umutite C šlag po upustvu, bilo bi dobro da C šlag umutite kiselom vodom.

Malo C šlaga naneti na piškote i onda mleveni keks i umešati sa šlagom i naneti preko.

Zatim izmešate pavlaku sa C prah šećerom i nanesete preko dela sa keksom, onda ide voće po ukusu, C šlag i piškote opet koje umačete u sok - njih stavite preko celog gornjeg dela.

Tako je torta završena i spremna da preko cele nanesete C šlag i ukrasite po žellji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata