C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevene plazme
1 negazirani sok od pomorandže
1 l mleka
8 kašika brašna
10 kašika šećera
1 C puding sa ukusom vanilina
250 g margarina
200 g šećera
200 g čokolade za kuvanje
200 g euro krema
250 g C šlag classic
2 velika pakovanja kroasana od čokolade

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Mirjana

Kroasani torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Kora:
Plazmu i sok pomešati i napraviti koru.

Od jednog litra odvojiti 200 ml mleka, pomešati sa brašnom i pudingom, a u ostatak mleka dodati 200 g šećera, da se kuva, kad provri dodati razmućeno brašno i puding.

Kad se ohladi dodati umućen margarin.

Podeliti u dva dela, u jedan dodati otopljenu čokoladu.

Prvo kora, drugo žuti fil, treće poređani kroasani, četvrto čokoladni fil, peto otopljen euro krem i šesto šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Jesti je kad se dobro ohladi.