C Slatka tradicija

Sastojci
220 g piškota
250 g kisela pavlaka
250 ml slatke pavlake
250 g očišćenih višanja
250 g malina
70 g C Šećera u prahu
Dekoracija:
180 g C Šlag krema sa ukusom slatke pavlake
300 g mleka
Za potapanje piškota:
200 ml mleka
4 kašike višnjevače (ili ruma)

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač blog Slađini recepti

Kremasta voćna torta

Pripremite kremastu tortu sa višnjama.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10 parčića
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Umutiti slatku pavlaku, pa dodati C šećer u prahu.

U umućenu pavlaku staviti kiselu pavlaku i špatulom lagano promešati.

Filovanje:
Red piškota potapiti u mleko i višnjevaču, zatim fil preko koga idu višnje i ponovo fil. Dodati i drugi red piškota, zatim fil preko koga idu maline i ponovo fil.

Umutiti C šlag sa mlekom i dekorisati tortu.

Komentari potrošača:

27.07.2021
Divna je torta i ukusna

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata