C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje gotovih kora
100 g čokolade za kuvanje
250 g margarina
1 C puding od vanile
1 C puding od čokolade
2 l mleka
100 g šećera

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding za torte i kolače sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Kremasta puding torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
1. U šerpi sa 1 l mleka i 100 g šećera skuvati 1 razmućeni C puding od čokolade.

2. Isti postupak ponoviti i za C puding od vanile.

3. Kada se pudinzi ohlade, dodati po 125 g margarina u svaki od njih i mutiti mikserom dok se ne razbiju grudvice.

4. Uzeti 1 koru, pa staviti crni fil, potom opet koru, pa žuti fil, pa sve pokriti poslednjom korom.

5. Ostaviti tortu u frižideru da se ohladi, a potom istopiti 100 g čokolade i preliti je preko torte.

Po želji ukrasiti raznim čokoladicama i lešnicima.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata