C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje tamnih kora za tortu
300 ml mleka
100 g čokolade
1 kesica C vanilin šećera
200 g seckanih pečenih oraha
500 g eurokrema
500 g margarina
4 čaše kisele pavlake
150 g C šećera u prahu
300 g mlevenog keksa
1/2 kg C šlag krema čokolada

Naši proizvodi
Vanilin šećer Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivanka

Kremasta brza torta

Veoma laka za pripremu i vrlo kremasta i sočna.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 40 parčića
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Mleko i čokoladu prokuvati pa prohladiti, orahe seckane zapeći blago u rerni pa spojiti sa eurokremom.

Margarin, C šećer u prahu, C vanilin šećer, kiselu pavlaku i keks sjediniti varjačom.

Posebno umutiti C šlag krem od čokolade čvrsto.

Prvu koru preliti sa mlakim mlekom, preko toga naneti eurokrem i orahe, potom naneti fil sa keksom pa na to C šlag-

Zatim stavimo na to drugu koru, poprskamo mlekom, pa eurokrem i orasi, pa fil sa keksom pa C šlag.

Isto to ponoviti i sa trećom korom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Torta je savršeno dobra, brza, sočna i veoma izdašna. Pogodna za sva slavlja i sve vrste ukrašavanja.