C Slatka tradicija

Sastojci
gotove čokoladne kore
margarin za mazanje
čokoladno mleko
mleveni keks
C šećer u prahu
C šlag krem od čokolade
eurokrem
2 čaše kisele pavlake

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Krem torta

Brzo i lako.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Gotove čokoladne kore potopiti blago sa čokoladnim mlekom, potom ih premazati sa eurokremom (100 g po kori eurokrema je potrebno).

Kore filovati sa filom: margarin za mazanje 500 g blago promešati sa 2 čaše kisele pavlake i 100 g C šećera u prahu.

Tome dodati 200 g mlevenog keksa,posebno umutiti šlag krem C po uputstvu.

Filovati: kora fil- šlag,kora- fil- šlag,kora- fil-šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Torta je kao sladoled, probajte i nećete pogresiti,a pravi je recept i za mlade domaćice jer uspeva iz prvog puta.