C Slatka tradicija

Sastojci
3 C pudinga od vanile
3 C pudinga od jagode
1 l mleka
1 l soka od jagode
piškote
po potrebi 150-200 g čokolade
1 margarin (250 g)
12 kašika šećera

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding sa ukusom jagode Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kapri torta (sa piškotama)

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Naređati piškote u dublji sud.

U soku od jagode skuvati 3 C pudinga od jagode sa 6 kašika šećera.

Vruć fil preliti preko piškota. Naređati drugi red piškota.

Skuvati 3 C pudinga od vanile sa 6 kašika šećera.

Ostaviti da se ohladi, pa nakon toga dodati margarin. Premazati fil preko piškota.

Čokoladu otopite sa 2-3 kašičice mleka i jednom kašičicom margarina, da smesa ne bude ni gusta ni retka.

Sipati preko vanile. Preko sipati dva C šlaga umućena sa mlekom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata