C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
300 g mlevenog keksa
200 g oraha
1,5 dl soka od pomorandže
100 g margarina
100 g šećera
Fil:
3 C pudinga od vanile
1 l mleka
100 g šećera
350 g malina
350 g jafa keksa
100 g margarina
slatka pavlaka

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Sneža

Jafa torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Mleveni keks pomešati sa orasima, sokom od pomorandže, 100 g šećera, 100 g margarina.

Sve dobro izmešati i napraviti na tacni koru.

Skuvati 3 pudinga u 1 l mleka, kada se ohladi dodati margarin. Pustiti da se ohladi.

Na postojeću koru od keksa staviti pola smese pudinga, na puding ređati jafa keks, tako da čokoladni deo bude okrenut ka pudingu.

Preko jafe radpodeliti maline, preko malina staviti drugi deo pudinga.

Na kraju tortu filovati sa slatkom pavlakom, umućenom, preko koje možete staviti izrendanu čokoladu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tortu staviti u frižider da se dobro ohladi.