C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
250 g čokolade za kuvanje
4 jaja
200 g šećera
170 g brašna
8 kašika margarina
1 C vanilin šećer
Za fil:
100 g pistaća
200 g mlečne čokolade

Naši proizvodi
Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladna torta sa pistaćima

Brza, a ukusna torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 7
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Kora:
U šerpu stavimo da se otopi margarin i čokolada izlomljena na parčad. Kada se margarin i čokolada otope ostavimo da se hladi.

Umutimo jaja sa kristal šećerom i C vanilin šećerom. Jajima dodamo ohlađenu čokoladu i margarin i mutimo mikserom još malo.

Dodamo brašno i izmešamo kašikom da se smese sjedine. Pečemo 30 minuta na 200 stepeni.

Fil:
Mlečnu čokoladu izlomimo na parčad i stavimo da se otopi.

Rastopljenom čokoladom premazujemo koru.

Preko čokolade nanosimo izdrobljene pistaće.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata