C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje čokoladnih gotovih kora
3 C šlag krema od čokolade
150 g margarina
125 g putera
200 g C šećera u prahu (ili po ukusu)
mleko
čokoladno mleko
4 C šlaga

Naši proizvodi
Šlag krem sa ukusom čokolade Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jasminka

Čokoladna torta

Brzo i lako.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutite C šlag krem od čokolade.

Posebno umutite margarin i puter sa C prah šećerom (koji je najsitnije mleven, nema konkurenciju).

Kore prelijte čokoladnim mlekom, pa red fila i na kraju tortu premažite C šlagom.

Narendajte čokoladu na krupno rende. Ohladite.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tortu možete i zamrznuti do upotrebe.