C Slatka tradicija

Sastojci
2 margarina
300 g C šećera u prahu
600 g rastopljene čokolade
300 g mlevenog keksa
12 jaja
12 kašika šećera
C šlag

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladna torta

Prelepa, ukusna i sočna torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 25
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

2 margarina umutiti sa 300 g C šećera u prahu i u to dodati 600 g rastopljene čokolade, 300 g mlevenog keksa i na kraju 12 žumanca.

Posebno umutiti 12 belanaca sa 12 kašika šećera i ovu smesu dodati u prethodni fil pa sve lepo sjediniti.

Ovu smesu podeliti na pola. Od prve polovine ispeći 3 korice, a druga polovina je fil.

Filovati, kora fil kora fil kora fil i na kraju C šlag, a može se šlag ubaciti između svake kore po malo.

Na kraju celu tortu namazati C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Brzo se pravi, nije skupa i što je najvažnije prelepa je pogotovo za decu.