C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
2 kesice C pudinga od vanile
2 kesice C pudinga od čokolade
200 g margarina
200 g čokolade za kuvanje
200 g mlevenog kakao keksa
2 kašike C kakao praha
200 g C krem šlaga
500 ml soka od pomorandže
15 g C želatina

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Kakao prah Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko oranž torta bez pečenja

Ukusno, brzo, kremasto.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Od 1 mleka odvojiti 200 ml i pomešati sa C pudingom i šećerom. Preostali 800 ml mleka staviti da provri.

Zakuvati i skuvati C puding. U vruće dodati izlomljenu čokoladu i mešati da se lepo istopi i sjedini. Ostaviti da se ohladi.

U hladno dodati i penasto umutiti 200 gr margarina. Fil podeliti na dva dela.

U prvi dodati 200 g mlevenog kakao keksa i dve kašike C kakaoa. Drugi deo ostaje isti.

U pleh sa obručom pospemo malo C kakaoa i nanesemo prvi fil, preko fil br.2.

Fil od pomorandže spremiti na sledeći način:
C želatin pomešati sa 5 kašika vode, ostaviti da nabubri. 500 ml soka od pomorandže staviti da se ugreje. U vruć sok sipati želatin i dobro sjediniti. Ostaviti da se ohladi.

Prohlađen nanesemo preko torte. Ostavimo u frižideru 3 sata.

Izvadimo tortu iz obruča i ukrasimo sa C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata