C Slatka tradicija

Sastojci
1,5 margarin
400 g čokolade
400 g mlevenog keksa
14 jaja
3 C šlag krema
250 g C šećera u prahu

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko-moko torta

Ukusna čokoladna, a brzo se sprema.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Umutiti 14 žumanaca sa 250 g C šećera u prahu (zatim ih malo prokuvati na pari, ne treba da se zgusne).

Zatim dodati 400 g čokolade rastopljene i 14 dobro umućenih belanaca.

Na kraju umešati 400 g mlevenog keksa. Smesu podeliti na dva dela.

Od jednog dela ispeku se3 kore, peći na180 stepeni.

Drugi deo je fil.

Pa ređati: kora, fil, umućen C šlag, pa opet kora, fil...

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

U ovaj deo za kore možete dodati malo C praška za pecivo.