C Slatka tradicija

Sastojci
1 kantica kisele pavlake
300 g mlevenog keksa
200 g C šećera u prahu
250 g C krem šlaga
150 ml kisele vode
250 ml čokoladnog mleka
1 tamne Vincinni kore

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Čoko Moko Torta

Savršena za sve prilike.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U jednoj činiji staviti kanticu kisele pavlake, dodati 200 g C šećera u prahu i 300 g mlevenog keksa, promešati kašikom.

U drugoj činiji mikserom umutiti 250 g C šlaga sa 150 ml kisele vode.

Koru natopiti čokoladnim mlekom zatim filovati.

Kora (natopljena čokoladnim mlekom), fil, šlag i tako sve tri kore.

Možete izrendati par kockica čokolade preko torte.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata