C Slatka tradicija

Sastojci
Gotove vincini kore
1/2 kg C šlag krema
700 g kisele pavlake
400 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
Kisela voda za šlag
čokoladno mleko

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dragana

Čoko moko torta

Prefinjen ukus, slatko kiselkasti.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 25
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti pavlaku, šećer i keks.

Posebno umutiti C šlag.

Uzeti jednu koru, poprskati hladnim čokoladnih mlekom, pa fil, pa C šlag i tako do kraja.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Torta je izuzetno izdašna i velika, za slavlja super.