C Slatka tradicija

Sastojci
2 C pudinga od čokolade
600 ml vode
8 kašika šećera
250 g margarina
200 g kandiranog voća
200 g oraha
500 g keksa
200 g čokolade
2 C krem šlaga sa ukusom čokolade

Naši proizvodi
Šlag krem sa ukusom čokolade Puding čokolada

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Brza čokoladna torta sa keksom

Ukusna i lagana torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Keks izlomiti na komadiće i staviti u posudu. Orahe i kandirano voće iseckati na sitno.

Puding sa šećerom skuvati u vodi i u toplo dodati margarin, mešati da se rastopi.

Sipati u keks, dodati orahe, kandirano voće, i rendanu čokoladu na krupno.

Dobro izmešati, sipasti u kalup na rasklapanje i ostaviti da se ohladi.

Umutiti C krem šlag sa vodom i premazati celu tortu i ukrasiti po želji.

Prethodno skinuti kalup.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ova torta može se praviti i u posnoj i u mrsnoj varijanti, zavisi samo od sastojaka.