C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen korica
3 C pudinga od vanile
šećer
1 l mleka
100 g bele čokolade
200 g C šećera u prahu
1 margarin
200 g mleka u prahu
200 g kisele pavlake
500 g C šlaga
1 kisela voda

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Beli anđeo

Savršenstvo.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 25
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Od 1 litra mleka odvojiti 150 ml, ostatak dodati 4 kašike šećera, staviti da se se kuva.

U 150 ml pomešati 3 C pudinga od vanile, i to dodati u ostatak mleka kada provri, mešati dok ne postane gusto. Dodati belu čokoladu i ostaviti da se ohladi.

Zatim pomešati margarin sa C šećerom u prahu i mlekom u prahu i to dodati u ohlađen puding.

Zatim, 400 g C šlaga umutiti sa oko 150 ml kisele vode i u njega dodati kiselu pavlaku. Ostalih 100 g C šlaga odvojiti za ukrašavanje torte.

Filovanje:
Staviti jednu koricu, pa premazati žutim filom, pa zatim belim, i tako ponavljati postupak dok se ne iskoriste sve korice.

Ukrasiti tortu po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata