C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen kora
200 g bele čokolade za kuvanje
2 C pudinga sa ukusom slatke pavlake
1 C puding sa ukusom vanile
2 l mleka
10 kašika kristal šećera
1/2 l slatke pavlake
50 g C šećera u prahu
1 margarin za kuvanje
1 kesica belog C šlaga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Beli anđeo

Recept za tortu koja se topi u ustima.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 24
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Ukuvati 3 C pudinga u 1,5 l mleka sa 10 kašika šećera.

Skloniti sa ringle i u vreli puding ubaciti i otopiti kockice čokolade za kuvanje.

Penasto umutiti C šećer u prahu sa margarinom za kuvanje i umešati u ohlađeni puding sa belom čokoladom.

Slatku pavlaku umutiti mikserom. Ređati rozen kora, fil od pudinga pa umućena slatka pavlaka.

Umutiti C šlag za torte po uputstvu sa kesice i premazati tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tortu možete ukrasiti listićima badema.