C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen kora
1 l mleka
4 C pudinga od vanile
200 g bele čokolade
6 kašika šećera
100 g mleka u prahu
250 g margarina
125 g putera
500 g C šlaga + 200 g
4 kisele pavlake

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Beli anđeo

Veoma ukusna i kremasta torta.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:
Skuvati puding sa 6 kašika šećera u 1 litri mleka, dodati polovinu bele čokolade i mešati dok se ne rastopi.

Kada se puding prohladi sjediiti sa umućenim margarinom, puterom i mlekom u prahu

Preostalu čokoladu iseckati na sitne komade i umešati u hladan fil.

Umutiti 500 g C šlaga po uputstvu i dodati kiselu pavlaku.

Prvu koru premazati pudingom, drugu sa šlagom i preklopiti kore, tako da filovi idu jedan preko drugog, nastaviti tako sa svim korama i filom.

Tortu premazati sa peostalih 200 g C šlaga, ukrasiti po želji i dobro ohladiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je tortu napraviti 1-2 dana ranije pre služenja, da bi filovi omekšali kore, a time će i torta biti sočnija.