C Slatka tradicija

Sastojci
mleko
limunov sok
brašno
so
C sodu bikarbona

Naši proizvodi
Soda bikarbona

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Verica

Irski hleb

Napravite i probajte, odličan je!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 4
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni, pomešajte mleko i limunov sok.

Mleko i limunov sok ostavite da malo odstoji oko desetak minuta.

Pomešajte brašno, so i C sodu bikarbonu, pa polako dodavajre mešavinu mleka i limunovog soka.

Treba da se dobije lepljiva kugla testa.

Ako je mnogo lepljivo dodajte još malo brašna.

Posudu podmažite, pospite brašnom prebacite testo i pecite dok hleb lepo ne porumeni.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata