C Slatka tradicija

Sastojci
500 ml mleka
500 g šećera
2 C vanilin šećera
2 C pudinga od čokolade
100 g čokolade za kuvanje
1 jaje
100 g oraha
1 margarin
1 C oblande

Naši proizvodi
Vanilin šećer Puding čokolada Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jasmina

Oblande za 7 minuta

Vrlo jednostavan i lak za pripremu.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20-30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U mleko sipati šećer, margarin, čokoladu i C vanilin šećer i to staviti da se kuva.

U drugu posudu umutiti jaje i umućeno jaje dodati puding.

To sipati u provreo mleko gde su se sastojci otopili, mešati dok se masa ne zgusne.

U gotovu smesu dodati orahe.

Sačekati da se fil ohladi i kada bude mlak filovati oblandu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

I puding sjedinjen sa jajetom možete dodati odmah u mleko, ali u tom slučaju svo vreme morate da mešate da fil ne bi zagoreo.