C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
3 čaše šećera
2 čaše kisele pavlake
1 margarin
200 g čokolade

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vesna

Oblande sa pavlakom

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U šerpu od 2,3 l zapremine staviti pavlake, dodati šećer, dobro izmešati varjačom.

Dodati iseckan margarin i izlomljenu čokoladu, staviti na laganu vatru i mešati dok se ne otopi sve i pustiti da vri tako 5,6 minuta.

Skinuti sa vatre ohladiti i filovati oblande, tako što se fil sipa na dublju stranu kocki.

Gornja kora se ne filuje.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Nafilovane oblande pritisnuti nečim ravnim, ali ne preteškim, da se lepo stegnu.