C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
Fil:
30 supenih kašika mleka
1 pakovanje margarina
30 supenih kašika šećera
3 supene kašike C kakaoa
100 g C kokosa
6 supenih kašika brašna
Dekoracija:
preliv od čokolade i mlevenih oraha ili lešnika

Naši proizvodi
Oblande Kakao prah Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela

Oblande sa kokosom i kakaom

Postoji bezbroj načina kako da napravite oblande, ovo je moj omiljeni.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kupite pakovanje C oblandi. Stavite mleko da provri. Zatim dodajte margarin.

U posebnoj posudi, suvo, pomešajte brašno, šećer i kakao. Kada se margarin otopi dodajte ovu suvu smešu i mešajte par minuta na ringli.

Sklonite sa ringle i dodajte C kokos. Sve lepo umešajte. Mešajte dok ne dobijete ujednačenu masu.

Oblande stavite na tacnu ili dasku za sečenje koja je iste veličine kao oblanda.

Filujte oblande dok ne potrošite sav nadev i sve kore. Ostavite gotovu oblandu u frižider na bar sat vremena.

Isecite oblandu na manje komade. Prelijte čokoladnim prelivom i pospite mlevenim orahom ili lešnikom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Oblande napravite dan ranije i ostavite u frižider. Jednostavnije je za sečenje.