C Slatka tradicija

Sastojci
C oblande
500 g šećera
800 ml mleka
1/2 margarina
200 g oraha
200 g keksa
150 g čokolade
100 g rendane čokolade

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblande sa čokoladom

Ukusna, hrskava C oblanda. Orasi i čokolada-pobednički spoj.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Šećer i mleko kuvati 10 min, pa dodati margarin.

Kuvati 15-ak min, pa dodati orahe, keks i nakon 10-ak minuta čokoladu.

Filovati oblandu mlakim filom.

Na poslednji list oblande namazati tanak sloj fila i posuti rendanu čokoladu preko.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Oblandu ostaviti da odstoji minimum 3h, seći na romboide i služiti. Može se i zamrzavati, odlična je.