C Slatka tradicija

Sastojci
C oblande
400 g C šećera u prahu
1 C vanilin šećer
1 margarin
2 čaše kisele pavlake
300 g mlevenog keksa

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Oblanda sa mlevenim keksom

Ukusan, lak za pripremu, brz.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Margarin rastopiti na tihoj vatri, ne da proključa, zatim skloniti sa šporeta i staviti kiselu pavlaku.

Promešati kašikom i dodati C šećer u prahu i C vanilin šećer i promešati.

Onda dodati mleveni keks i sve još jednom dobro promešati.

Filovati odmah toplim filom i staviti da se stegne.

Seći na romboide ili po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata