C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblande
1 supena kašika kakaoa
1 čaša kisele pavlake
500 g šećera
1 margarin

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dragana

Napolitanka oblande

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Na tihoj vatri istopiti margarin, dodati šećer i mešati par minuta da se šećer ušpinuje.

Za to vreme kiselu pavlaku izmešati sa kakaom, zatim je dodati u šerpu pa dobro izmešati da nema grudvica.

Kuvati par minuta pa ostaviti da se prohladi.

Kad fil počne da se zgušnjava nafilovati 4 lista oblande, pa ih pritisnuti nečim dok se ne ohlade do kraja.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

List oblande koji vam je preostao iskoristite da napravite rolat sa oblandom.