C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
1,5 l mleka
600 g šećera
300 g mlevenog keksa

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marijana

Mleveni keks oblande

Prste da poližeš.

Vreme pripreme: > 60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U šerpu sipati 1,5 l mleka i dodati 600 g šećera.

Ringlu uključiti na srednju jačinu i kuvati dok se ne dobije karamel smesa, otprilike nekih sat vremena.

Na kraju dodati 300 g mlevenog keksa i sve dobro promešati.

Nadevom filovati oblande.

Ostaviti u frižideru da se prohladi nekih 30 min. Seći po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata