C Slatka tradicija

Sastojci
600 g kristal šećera
300 ml mleka
1 margarin za kuvanje
100 g C zamene za mleko u prahu
1 C vanilin šećer
1 pakovanje C oblande
100 g crne čokolade za kuvanje
100 g C kokosa

Naši proizvodi
Zamena za mleko u prahu Vanilin šećer Oblande Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Lions oblanda sa ukusom kokosa

Kockice koje se tope u ustima. Brzo se pripremaju, ali još brze nestanu.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Šećer, mleko i margarin ostaviti da se kuva. Od trenutka vrenja ostaviti da kuva 6 minuta i skloniti sa vatre.

Dodati C zamenu za mleko u prahu i C vanilin šećer i sve mikserom dobro umutiti. Mutiti 3-4 minuta.

Podeliti na pola, u pola dodati čokoladu, a u drugu polovinu C kokosovog brašna.

Fil ostaviti da se prohladi, pa blago mlak fil mazati naizmenično između listova C oblande.

Ređati list oblande, crni fil, list oblande, kokos fil... i tako do kraja, na zadnji list ne ide fil.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Bitno je da fil ne vri ni manje ni duže od 6-7 min.