C Slatka tradicija

Sastojci
6 jaja
6 kašika šećera
2 kašike kakaoa
1 margarin
100 g eurokrema
1 pakovanje C oblandi

Naši proizvodi
Kakao prah Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ana

Kakao oblanda

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti 6 jaja sa 6 kašika šećera, to kuvati na pari uz stalno mešanje.

Kada počne da se zgušnjava dodati margarin, kakao i euro krem.

Filovati vruće, kora-fil-kora-fil i tako dok ima fila.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Možete i preko krajnje kore staviti fil, mada mnogi izbegavaju. Kad se stavi preko zadnje kore i ohladi izgleda kao čoko-napolitanka.