C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C Oblandi
4 jaja
400 g šećera
250 g margrina
5 kašika mleka
100 g čokolade za kuvanje
350 g mlevenog keksa
Za čokoladni preliv:
100 g čokolade za kuvanje
3 kašike šećera
50 g margarina
3 kašike mleka

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ljiljana

Čoko oblande

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Na pari kuvati jaja sa šećerom, oko 15 min. Dodati margarin, da se otopi, mleko i čokoladu.

Kada se sve sjedini i postane kremasto, dodati keks, dobro izmešati i toplim puniti oblande. Poslednju ne premazivati filom.

Upakovati u alu foliju i pritisnuti nečim težim. Ostaviti preko noći. Sutradan preliti čokoladom.

Sastojke za preliv prokuvati nekoliko minuta, da se sve sjedini i preliti preko poslednje oblande.

Ostaviti da se ohladi. Seći po želji, na štapiće ili kvadrate.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata