Početna > Recepti > Recepti za oblande > C Nugat oblande
Sastojci
3 lista C oblande
200 g čokolade
400 g lešnika
250 g šećera
1/2 l mleka
C vanilin šećer
300 g mlevenog keksa
Glazura:
150 g čokolade
20 g putera
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
U pola litre mleka dodajte šećer i vanilin šećer.
Kada mleko prokuva dodajte čokoladu, lešnike i mleveni keks i sve sjedinite.
Ostavite da se fil ohladi i kada se ohladi nafilujte oblandu.
Napravite glazuru od 150 g čokolade i i putera, i preljte je preko oblande.
Ostavite oblandicu da se hladi par sati.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs