C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
500 g šećera
5 dl mleka
2 jaja
50 g brašna
100 g čokolade
100 g putera

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Snežana

C Čokoladna oblanda

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Ušpinovati 500 g šećera, dodati 4 dl mleka.

Umutiti dva jaja, dodati 1 dl mleka i kuvati na pari.

Tome dodati 50 g brašna,100 g čokolade i 100 g putera.

Kuvati na pari dok se ne dobije gust krem.

Krem sjediniti sa sirupom mleka i šećera i filovati oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Sirup i fil treba da budu mlaki.