C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
2 čaše šećera
250 g margarina
100 g čokolade
50 g C šećera u prahu
1 C vanilin šećer
1 pakovanje C oblandi

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Bojanina čoko oblanda

Nije mnogo slatka, a opet je slatkiš.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvati mleko i šećer, pa dodati margarin i čokoladu.

Sve zajedno mešati na tihoj vatri, dok se ne sjedini.

Topao fil nanositi na oblandu.

Kada se ohladi seći na štangle.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kad provri mleko smanjiti ringlu, inače će čokolada da zagori.