C Slatka tradicija

Sastojci
3 x po 300 g C šlaga
300 g mlevenog keksa
300 g malina
200 g alve
1 kisela voda

Naši proizvodi
Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana Kristina

Voćno zadovoljstvo

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Prvi deo:
Umutiti 300 g C šlaga sa jednom čašom kisele vode i u to dodati mleveni keks, pa dobro izmiksati.

Presuti na tacnu i oblikovati po želji. Preko staviti polovinu malina.

Drugi deo:
Umutiti 300 g C šlaga sa jednom čašom kisele vode i u to dodati alvu i dobro sjediniti.

Smesu staviti preko malina, pa po njoj drugi deo malina.

Treći deo:
Umutiti 300 g C šlaga sa 1 čašom kisele vode i nafilovati celu tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Po želji može se ukrasiti malinama. Inače umesto malina može i neko drugo voće, ananas, jagode, šta ko voli...