C Slatka tradicija

Sastojci
4 jaja
8 kašika šećera
8 kašika vrele vode
8 kašika brašna
1/2 kesice C praška za pecivo
Fil:
0,5 l vode
10 kašika šećera
1 kg višanja
2 C pudinga od vanile
Dekoracija:
2 C šlaga
Preliv za koru:
2 čaše vode
10 kašika šećera

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Voćne kocke

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Od navedenih sastojaka umutiti koru i peći.

Kora se natopi vruća sa hladnim prelivom od vode i šećera.

Fil:
Višnje se kuvaju u 0,5 l vode i doda se 10 kašika šećera.

Kada se skuvaju, doda se puding i malo se još prokuva dok se ne zgusne fil.

Ohlađen fil staviti preko kore. Umutiti šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata