C Slatka tradicija

Sastojci
40 komada četvrtastog keksa
1,5 l mleka
1 kesica C Pudinga sa ukusom karamela
1 kesica C Pudinga Čokolada
1 kesica C Pudinga sa ukusom vanilina
9 punih kašika šećera
200 g (ili 3 kesice) C Šlag krema belog sa ukusom slatke pavlake
400 (450) ml mleka

Naši proizvodi
Puding karamel Puding čokolada Puding sa ukusom vanilina Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Blog Vegetarijanka u kuhinji

Torta sa keksom i C pudingom

Ukusna torta sa C pudingom sa ukusom karamela, čokolade i vanile.

Vreme pripreme: 30 - 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Na poslužavnik poređati 10 komada keksa (2x5) po dužini. Tako će, kasnije, dužina jednog parčeta odgovarati dužini keksa.

Skuvati, najpre, C Puding Čokolada u 500 ml mleka, uz dodatak 3 kašike šećera, po uputstvu sa kesice.

Vreo puding pažljivo preliti preko naređanog keksa. Preko toga staviti drugi red keksa.

Skuvati i C Puding sa ukusom karamela na isti način kao i prethodni, pa dok je vreo preliti i razmazati preko keksa.

Poređati preko pudinga i treći red keksa, a potom skuvati i treći puding, C Puding sa ukusom vanilina.

Vrelog ga prelijte preko keksa i preko poređajte i poslednjih 10 komada keksa.

Ostavite tortu na sobnoj temperaturi da se malo prohladi.

Umutite C Šlag krem sa ukusom slatke pavlake sa mlekom i premažite njime celu tortu. Odložite je u frižider.

Najbolje je napraviti je dan pre služenja, kako bi keks dovoljno omekšao.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata