C Slatka tradicija

Sastojci
5 jaja
10 kašika šećera
5 kašika brašna
1 C puding slatka pavlaka
400 ml mleka
400 g C šlag krema

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milena

Snežni kolač

Veoma lagani kolač, koji se topi u ustima.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umuti jaja sa šećerom 5 kašika, dodati brašno i puding.

Smesu izliti u pleh i peći na 220 stepeni da porumeni.

Gotovu koru vruću preliti hladnim mlekom u koje je razmućeno 5 kašika šećera.

Umutiti C šlag po uputstvu sa vodom ili hladnim mlekom, i filovati koru.

Kolač ohladiti pre služenja.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata