C Slatka tradicija

Sastojci
300 g krompira
300 g mlevenog keksa
200 g čokolade
140 g margarina
200 g C šećera u prahu
1 kašika kakao praha
2 kašike ruma
1 kašika ulja
rum po želji

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dušica

Rum kasato

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvan krompir ispasirati, pa mu dodati čokoladu i 100 g margarina. Čokolada i margarin će se istopiti od toplote krompira. Sve to sjediniti.

Dodati mleveni keks, C šećer u prahu, kakao i rum po želji. Formirati kolač ploču i ostaviti da se stegne i ohladi.

Za to vreme na pari otopiti 100 g čokolade, 40 g margarina i 1 kašiku ulja.

Iseći na štanglice i preliti glazurom. Vratiti u frižider da se sve stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata