Početna > Recepti > Recepti za kolače > Rum kasato
Sastojci
300 g krompira
300 g mlevenog keksa
200 g čokolade
140 g margarina
200 g C šećera u prahu
1 kašika kakao praha
2 kašike ruma
1 kašika ulja
rum po želji
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dušica
Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Skuvan krompir ispasirati, pa mu dodati čokoladu i 100 g margarina. Čokolada i margarin će se istopiti od toplote krompira. Sve to sjediniti.
Dodati mleveni keks, C šećer u prahu, kakao i rum po želji. Formirati kolač ploču i ostaviti da se stegne i ohladi.
Za to vreme na pari otopiti 100 g čokolade, 40 g margarina i 1 kašiku ulja.
Iseći na štanglice i preliti glazurom. Vratiti u frižider da se sve stegne.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs