C Slatka tradicija

Sastojci
300 g krompira
300 g mlevenog keksa
200 g čokolade
140 g margarina
200 g C šećera u prahu
1 kašika C kakaoa
2 kašike ruma (ili više, po ukusu)
1 kašika ulja

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Rum kasato

Ukusni čokoladni užitak sa rumom.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 45-50
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Krompir skuvati zatim ocediti i ispasirati, dodati mu 100 g čokolade i 100 g margarina i sjediniti.

Zatim dodati 300 g keksa, C kakao, C šećer u prahu i rum.

Formirati kolač i ostaviti da se stegne.

Na pari otopiti 100 g čokolade, 40 g margarina i ulje pa preliti kolač.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Možete na dasci iseći pojedinačno kolače koje ćete posle umakati u čokoladu.