C Slatka tradicija

Sastojci
mera - šolja od 200 ml
2 šolje brašna
1 šolja šećera
1 šolja vode
2 kašike džema
1 kašičica C sode bikarbone
1 kašičica cimeta
C vanilin šećer
200 g čokolade
5 kašika ulja

Naši proizvodi
Soda bikarbona Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posno medeno srce

Prelep kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Sve sipate u vanglu osim čokolade i 5 kašika ulja.

Izmešate dobro u podmazan pleh izliti i peći na 180 C nekih 20 minuta.

Kada je kolač gotov ostaviti da se prohladi.

Za to vreme istopite čokoladu sa 5 kašika ulja i prelijete kolač i ostavite da se stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ako se peče na više od 180 C, kora ostane gnjecava!