C Slatka tradicija

Sastojci
250 g četrvtastog keksa (petit)
200 g medenjaka (običnih, ne čokoladnih)
2 C pudinga od vanile
šećer
fanta
1 margarin
C šlag

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Posni kolač sa medenjacima

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvati C puding od vanile sa 750 ml fante (šećer po ukusu). Ohladiti.

Penasto umutiti margarin sa C prah šećerom (oko 100 g) i sjediniti sa pudingom.

Keks potopiti u fantu i poređati u manji djuveč.

Polovinu pudinga i margarina usuti na keks, pa staviti preko medenjake, takođe umočene u fantu.

Preko medenjaka sipati ostatak fila.

Odozgore staviti posni šlag.

Dobro ohladiti i uživati uz parče kolača.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Umesto običnih medenjaka mogu se staviti i čokoladni.