C Slatka tradicija

Sastojci
20 kašika šećera
20 kašika brašna
15 kašika ulja
20 kašika kisele vode
1 C prašak za pecivo
1 C puding od jagode
500 g bele čokolade
300 g jagoda ili malina

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding sa ukusom jagode

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Minjoni sa jagodama (malinama)

Mekani, ukusni, dekorativni.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Razmutiti šećer u kiseloj vodi, dodati ulje, brašno, i C prašak za pecivo.

Sve izmešati i peći oko 30 minuta na 180 stepeni.

Odvojeno prokuvati jagode ili maline na tihoj vatri, i u njih dodati C puding od jagode sa 5 kašika šećera.

Kada je prokuvano ostaviti da se ohladi.

Ispečenu koru podeliti na dva dela i iseckati na sitne komade obe polovine.

Ohlađenim filom premazati svaki komad i preklopiti drugim.

Zatim ih preliti glazurom pripremljenom od bele čokolade i malo ulja i ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Komade seći na veličinu 4-5 cm.